O nama

Invizum Web Studio djeluje na područiju web dizajna, grafičke pripreme i realizacije poslovnih aplikacija od 2006 godine. Na temelju višegodišnjeg rada i iskustva na brojnim projektima spremni smo vam ponuditi profesijonalnu uslugu i personalizirana informatička riješenja.

Specijalizirani smo u izradi web stranica i CMS sustava a isto tako pružamo usluge web dizajna, izrade vizualnog identiteta i web aplikacija.

Za vas ćemo napraviti unikatni moderni dzajn web stranica, i strukturu istih po svim trenutnim web standardima.

Za vas smo razvili i naš CMS sustav, sustav za upravljanje sadržajem, s kojime je moguće samostalno ažurirati sadržaj vlastitih web stranica.

Kako bi vaše web stranice bile što bolje pozicijonirane na pretraživačima i na taj način postizale najbolje rezultate za vas pružamo usluge SEO optimizacije web stranica.

Pružamo i usluge vlastitog smještaja stranica na našim serverima koji su locirani u Hravtskim data centrima, time jamčimo dostupnost i brzinu vaših web stranica.

Pošaljite nam upit putem našeg web obrasca, za vas ćemo izraditi preciznu informativnu ponudu koja vas ne obvezuje na narudžbu.

Dodaj na FacebookDodaj na Google PlusDodaj na TwitterDodaj na LinkedIn
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.