Apartman CMS sustav

Sezona se bliži, gosti vas traže a stranice vašega apartmana izgledaju loše ili ih možda čak niti nemate? Požurite napraviti vaše nove web stranice, već od danas istaknite vašu ponudu i budite dostupni mnogobrojnim gostima iz svih dijelova svijeta koji upravo traže vaš smještaj. Umorni ste od slanja slika preko mailova, tumačenja vaših usluga i pojedinosti vašeg apartmana, bezbroj potrošenih minuta na telefonske pozive. Opustite se, za vas imamo rješenje, dopustite da vam pomognemo.

Invizum Apartman CMS Sustav

Za vas smo izradili naš Apartman CMS sustav putem kojega možete samostalno ažurirati sav vaš sadržaj bez ograničenja kada i koliko vi to želite. Naš Apartman CMS sustav podržava i višejezičnost, što znači da s njime možete prevesti svaki vaš tekst na sve jezike koje vi želite te tako napraviti višejezičnu prezentaciju za vaše strane i domaće goste.

Istaknite vašu prezentaciju sa slikama i video zapisima, svaka stranica vaše prezentacije može sadržavati neograničen broj slika i multimedijalnog sadržaja. Upiti o slobodnim terminima i rezervacije od sada će biti sve na jednome mjestu, našim sustavom upitima upravljajte jednostavno putem vašeg preglednika. Od ostalih bitnih značajka za naš sustav možemo nabrojiti kontakt obrazac, upravljanje newsletterom.

multimedijalni sadržaj

Naš Apartman CMS sustav izrađen je Responsive Web Dizajn tehnologijom, glavna karakteristika ove tehnologije je da se prikaz web stranica prilagođava rezoluciji zaslona, tj. raspored, veličina slike i slova prilagođavaju se zavisno o uređaju na kojemu se stranica pregledava.

Nemojte čekati, kontaktirajte nas već danas kako bismo vam izradili neobavezujuću ponudu.

Zatražite ponudu

Dodaj na FacebookDodaj na Google PlusDodaj na TwitterDodaj na LinkedIn
Ove internetske stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica.